Montage och service av skyltar

Nätverk av partners gör att vi kan montera skyltar till företag i hela Europa

Vi utför alla typer av skyltmontage, obelysta som belysta. Vi har dels egna montörer men också ett stort nätverk av partners i hela Europa. Skyltmontering och demontering sker med erfarna och utbildade montörer som har Skyliftsbehörighet, Elbehörighet C, Arbete på väg och genomgått utbildning för att kunna arbeta på bil och gågator.

Vi utför årligen flera hundra serviceåtaganden

Service är en självklar del av vårt utbud och något vi arbetar med mer eller mindre dagligen. För att en skylt skall behålla samma lyster och utstrålning som när den var ny, krävs service och underhåll. Vi rekommenderar åtminstone en tvättservice varje år för att förhindra påväxt av mossa och smuts. Något som gör att din skylt lever längre och fortsätter dra ögonen till sig.

Teckna ett serviceavtal av skyltar, det lönar sig i längden

Vi har en väl fungerande serviceavdelning med möjlighet att teckna serviceavtal för alla typer av LED-, Neon-, plåtskyltar m.m. Till vår stora glädje har kunder så som GameStop, ABB och Gunnar Karlsen anlitat oss för sina skyltbehov. Det visar på kvalitet och ekonomiskt tänkande från oss och till Er som kund.

 

Om SkyltCompaniet